Instagram’da İstatistikleri Görüntüleme

Instagram’da İstatistikleri Görüntüleme

Instagram İstatistikleri, Instagram’da sizi takip eden ve işletmenizle etkileşim kuran insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olur. Örneğin cinsiyet, yaş aralığı ve konum gibi istatistikleri bulabilirsiniz. Ayrıca hedef kitlenizin en çok hangi gönderileri ve hikayeleri gördüğünü ve en çok hangi gönderiler ve hikayelerle etkileşim kurduğunu da görebilirsiniz. Hesabınızla ilgili istatistikler ve ölçümlerde ücretli hareketler de yer alır. Erişim, erişilen hesaplar, gösterimler ve günlük gösterimler hem ücretli hem de organik hareketleri yansıtır.

Başlamadan önce

  1. Profilinizi işletme hesabına dönüştürdüğünüzden emin olun.

İşletme hesabınızdan İstatistikleri görüntüleme

İstatistikleri görmek için:

  1. Profilinize gidin.
  2.  simgesine dokunun.
  3. İstatistikler‘e dokunun.
  4. İstatistiklerini görmek istediğiniz belirli gönderileri, hikayeleri veya tanıtımları seçin. Ayrıca hedef kitleniz hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hareketler sekmesinden haftalık Etkileşimleri, Erişimi ve Gösterimleri takip edebilirsiniz. İçerik sekmesi; gönderilerinizin, hikayelerinizin ve tanıtımlarınızın performansını görmenize olanak tanır. Hedef Kitle sekmesi, zaman içindeki hedef kitle büyümesi dahil olmak üzere hedef kitlenizle ilgili önemli istatistikler sunar.